català | castellano | english
logo notícies
el sol i el temps | notícies >> Estrena del documental Otos, El Poble dels Rellotges de Sol

Estrena del documental Otos, El Poble dels Rellotges de Sol

El curt documental que explica la història de la ruta dels rellotges de sol, des de l’inici fins a l’actualitat, amb entrevistes als autors, ja està disponible a Vimeo.

La peça documental traça un recorregut al llarg dels diversos anys de la ruta, explica els orígens del projecte i l’estat actual, i també les peculiaritats dels rellotges més importants a través de les entrevistes als autors.

El curt està realitzat per Adrià Espí, amb la supervisió del gnomonista Joan Olivares, i produït per l’Ajuntament d’Otos. Compta amb la participació dels artistes Rafa Amorós, Rafa Armengol, Manuel Boix, Artur Heras, Elisa Martí, Antoni Miró, Joan Olivares, Tino Pla i Joanfra Tormo.

El curt documental i la nova guia de la ruta es van presentar a Otos el passat dissabte 10 de novembre en un acte al Palau d’Otos. El curt documental i la guia es complementen a la perfecció. Mentre la guia es centra en les qüestions més tècniques i explica amb profunditat cada rellotge, el curt documental ens ofereix una visió més genèrica i sintètica. La guia també ens ofereix l’oportunitat d’ampliar el documental: pots veure les entrevistes ampliades, amb una duració més llarga.

Font: www.Otos.es

Últimes notícies
:: 16/07/2021 - Com mesuraven el temps en l'antiguitat?
:: 06/07/2021 - El mirador solar de Tristaina obre al públic divendres vinent
:: 20/06/2021 - BSS - Arxiu del butlletí
:: 19/05/2021 - Horologium Augusti, el major rellotge de sol del món antic, les restes del qual són visibles a Roma [Guillermo Carvajal - La Brújula Verde]
:: 07/08/2020 - Nou rellotge de sol a Otos: ‘’L'any deu’’
HISTÒRIC DE NOTÍCIES
(58 notícies - veure històric)

Creative Commons License

La web El sol i el temps i el seu contingut està subjecta a una llicència de Reconeixement-No comercial-Sense obres derivades 3.0 Espanya de Creative Commons

 
logo El sol i el temps
......
:: INICI
:: NOTÍCIES
:: QUI SOM?
:: DOCUMENTACIÓ
:: ENLLAÇOS
:: CONTACTE
:: RUTES
:: BIBLIOTECA
:: PUBLICACIONS
:: FOTOS
:: INVENTARI
:: (c) 2014-2021 El sol i el temps
:: Última actualització: 18 de juliol de 2021 | Design by: BitWorks
:: Mapa de la web | Contacte | Avís legal

"De vells, ningú no en vol sofrir, però tothom vol envellir"